Tricks & Technix 

In samenwerking met Afya

Internaat Amigo (Maaseik), zo 7/8 t.e.m. za 13/8/2022

Vind jij ook alles wat met techniek te maken heeft superboeiend? Altijd al zin gehad om meer te weten te komen over robots, 3D-prints en games programmeren? Dan is dit kamp beslist iets voor jou! Elke namiddag komen de mensen van de Techniek- en Wetenschapsacademie naar Maaseik voor heel wat wetenschapsplezier. Daarnaast leven we ons in de voormiddag en ‘s avonds uit tijdens superleuke sport- en spelactiviteiten.

 • Voor jongeren van geboortejaar 2007, 2008 en 2009
 • 15 deelnemers
 • Individuele slaapkamers
 • We verblijven in het Amigo Internaat in Maaseik. 
 • Elke dag komt de Techniek- en Wetenschapsacademie naar onze kamplocatie voor spetterende techniekactiviteiten. Deze techniekactiviteiten duren telkens een halve dag. De andere halve dag wordt ingevuld met spelletjes, uitstappen, knutselactiviteiten…
 • De techniekactiviteiten die dit jaar onder meer op ons kampprogramma staan zijn: een 3D-print maken, Lego Spike Robot (nieuw!), Artec Robots, Kodu Game Lab…
 • Er gaan in totaal 7 begeleiders mee (4 animatoren van Afya en 3 professionele thuisbegeleiders)
 • Eigen vervoer (aangezien de kinderen vanuit heel Vlaanderen komen)
 • Kostprijs: €385 (incl. begeleiding, overnachting, voeding, techniekworkshops, spelactiviteiten, …). Afya kan u een attest van deelname bezorgen (mutualiteit, OCMW).

Deelnamevoorwaarden

Het is belangrijk dat je kind aan alle deelnamevoorwaarden voldoet; lees deze dus goed na. Je kan ze hier terugvinden.

Inschrijven

Aanmelden voor het Tricks& Technix kamp kan van 24 december 2021 t.e.m. 14 januari 2022 via de inschrijvingspagina van Afya. Dit betekent dat u gedurende deze periode rustig de tijd hebt om uw kind te registreren voor het kamp.

 • Snelheid van aanmelden is niet belangrijk! Je hoeft je dus niet op een specifiek moment aan te melden, maar wel binnen de vooropgestelde periode van 24/12 t.e.m. 14/1. Hiermee willen we iedereen evenveel kansen geven om mee op kamp te gaan en willen we ouders heel wat ‘inschrijvingsstress’ besparen. Het maakt niets uit of je je bv. de eerste of vijfde dag aanmeldt.
 • Meerdere keren aanmelden voor het kamp is niet nodig. Dit heeft geen invloed op jouw kansen en bezorgt ons veel extra werk. We vragen je dus met aandrang maar 1 keer in te schrijven.
 • Na je aanmelding verschijnt er een bevestigingsscherm. Als je dit te zien krijgt, dan hebben we jouw aanmelding ontvangen. Krijg je dit niet, neem dan contact op met Afya op afya@gezinsbond.be.

Indien er méér dan 15 jongeren aangemeld werden voor het Tricks& Technix kamp, zal aan de hand van een loting met de computer (op 17/01) bepaald worden wie mee kan. Wij gaan in deze periode eveneens na of u aan de deelnamevoorwaarden voldoet. Na 31/01 ontvangt u van Afya een mail met al dan niet de bevestiging van inschrijving.

Inschrijvingen vanaf 15 januari worden verwerkt volgens chronologie van inschrijven.

Na je inschrijving

 • Bij de bevestiging van inschrijven ontvangt u, eveneens per mail, een uitnodiging tot betaling en een vragenlijst ter voorbereiding van het kennismakingsgesprek. Je krijgt veertien dagen de tijd om de betaling in orde te brengen en de vragenlijst ingevuld aan ons terug te bezorgen. Doe je dit niet binnen die termijn, dan vervalt helaas jouw plaats.
 • Kennismakingsgesprek: Tussen februari en april neemt één van onze begeleiders telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek vast te leggen. Tijdens dit gesprek kan je kind kennismaken met één van de begeleiders en kan je als ouder aangeven welke ondersteuningsnoden jouw kind heeft.
 • Infobundel: Ten laatste 14 dagen voor de startdatum van het kamp ontvang je een infobundel met alle praktische informatie.