Buitengewoon avonturenkamp

In samenwerking met Sport Vlaanderen

Domein Sport Vlaanderen Hofstade (Zemst), ma 25/7 t.e.m. vrij 29/7/2022

Gedurende een ganse week tuimel je van de ene avontuurlijke activiteit in de andere. Vlottenbouw, mountainbike, kajak en een uitdagend hoogtouwenparcours zijn alvast enkele basisingrediënten van deze boeiende week. 

  • Voor kinderen van geboortejaar 2008, 2009 en 2010
  • 10 deelnemers
  • We overnachten in een tentenkamp. Domein Sport Vlaanderen Hofstade ligt in een natuurdomein van 172 hectare en heeft oneindig veel sport- en ontspanningsmogelijkheden.
  • Er gaan in totaal 4 begeleiders mee (2 gediplomeerde sportlesgevers van Sport Vlaanderen en 2 professionele thuisbegeleiders)
  • Eigen vervoer (aangezien de kinderen vanuit heel Vlaanderen komen)

Kostprijs: 233 euro all-in (incl. begeleiding, overnachting, voeding, activiteiten, uitstappen, …). Sport Vlaanderen kan u een een attest van deelname bezorgen (mutualiteit, OCMW), alsook een fiscaal attest (deelnemers <12j).

Deelnamevoorwaarden

Het is belangrijk dat je kind aan alle deelnamevoorwaarden voldoet; lees deze dus goed na. Je kan ze hier terugvinden.

Inschrijven

Inschrijven kan enkel online via de inschrijvingspagina van Sport Vlaanderen. Het volledige kampaanbod van Sport Vlaanderen staat vanaf 15 december 2021 online. De inschrijvingen worden geopend op 4 januari 2022 om 19u.

Indien je wenst in te schrijven voor dit kamp, raden we je aan om op de website van Sport Vlaanderen vóór 4 januari 2022 een profiel aan te maken en de inschrijvingsprocedure na te lezen.

Na je inschrijving

  • Na je inschrijving controleren wij binnen de 14 dagen of je kind aan de inschrijvingsvoorwaarden voldoet. Daarna ontvang je een definitieve bevestiging van inschrijving per mail, alsook een vragenlijst ter voorbereiding van het kennismakingsgesprek.
  • Kennismakingsgesprek: Tussen februari en april neemt één van onze begeleiders telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek vast te leggen. Tijdens dit gesprek kan je kind kennismaken met één van de begeleiders en kan je als ouder aangeven welke ondersteuningsnoden jouw kind heeft.
  • Infobundel: Ten laatste 14 dagen voor de startdatum van het kamp ontvang je een infobundel met alle praktische informatie.