Waterkicks & more

In samenwerking met Sport Vlaanderen

Domein Sport Vlaanderen Blankenberge, ma 3/7 t.e.m. vrij 7/7/2023

Een sportkamp aan zee met net dat tikkeltje meer !
Je maakt onder andere kennis met golfsurfen, atletiek, suppen, balspelen, raften, innovatieve spelen, strandspelen… Kortom heel wat leuks om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke week kan beleven!

  • Voor jongeren van geboortejaar 2005, 2006 en 2007
  • 12 deelnemers
  • We overnachten in het Sportverblijf op het domein van Sport Vlaanderen Blankenberge, op wandelafstand van de zee. Ter plaatse zijn er zeer veel sport- en ontspannings-mogelijkheden.
  • Er gaan in totaal 5 begeleiders mee (2 gediplomeerde sportlesgevers van Sport Vlaanderen, 2 professionele thuisbegeleiders en 1 vrijwilliger)
  • Eigen vervoer (aangezien de deelnemers vanuit heel Vlaanderen komen)

Kostprijs: 308 euro all-in (incl. begeleiding, overnachting, maaltijden, activiteiten, uitstappen, …). Sport Vlaanderen kan je een attest van deelname bezorgen (mutualiteit, OCMW).

Deelnamevoorwaarden

Het is belangrijk dat je kind aan alle deelnamevoorwaarden voldoet; lees deze dus goed na. Je kan ze hier terugvinden.

Inschrijven

Inschrijven kan enkel online via de inschrijvingspagina van Sport Vlaanderen. Het kampaanbod van Sport Vlaanderen staat vanaf 5 december 2022 online. De inschrijvingen worden geopend op dinsdag 13 december 2022 om 18u.

Indien je wenst in te schrijven voor dit kamp, raden we je aan om op de website van Sport Vlaanderen vóór 13 december 2022 een profiel aan te maken en de inschrijvingsprocedure na te lezen.

Na je inschrijving

  • Na je inschrijving controleren wij of je kind aan de inschrijvingsvoorwaarden voldoet. Binnen de 14 dagen ontvang je een definitieve bevestiging van inschrijving per mail, alsook een vragenlijst ter voorbereiding van het kennismakingsgesprek.
  • Kennismakingsgesprek: In maart/april neemt één van onze begeleiders telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek vast te leggen. Tijdens dit gesprek kan je kind kennismaken met één van de begeleiders en kan je als ouder aangeven welke ondersteuningsnoden jouw kind heeft.
  • Infobundel: Ten laatste 14 dagen voor de startdatum van het kamp ontvang je een infobundel met alle praktische informatie.