Online inschrijven

Voor het Spetterend Spelkamp of het Zomers Zeekamp in samenwerking met Jonge Helden:

Inschrijven kan enkel online via de inschrijvingspagina van Jonge Helden. Het volledige kampaanbod van Jonge Helden staat vanaf 21 december 2020 online. De inschrijvingen worden geopend op 5 januari 2021 om 20u.

Indien u wenst in te schrijven voor één van deze kampen, raden we u aan om op de website van Jonge Helden vóór 5 januari 2021 een profiel aan te maken en de inschrijvingsprocedure na te lezen.

Na uw inschrijving controleren wij binnen de 10 dagen of u aan de inschrijvingsvoorwaarden voldoet. Binnen deze 10 dagen kunt u nog kosteloos annuleren. Daarna ontvangt u van Jonge Helden een definitieve bevestiging van inschrijving per mail. Eén à twee weken na deze bevestigingsmail ontvangt u, eveneens per mail, een uitnodiging tot betaling van de deelnameprijs en een vragenlijst ivm uw kind.

Online inschrijven

Voor Techniek Magnifiek en Tricks & Technix in samenwerking met Afya:

Aanmelden voor één van onze kampen met Afya kan van 21 december 2020 t.e.m. 10 januari 2021via de inschrijvingspagina van Afya. Dit betekent dat u gedurende deze periode rustig de tijd hebt om uw kind te registreren voor het kamp.

  • Snelheid van aanmelden is niet belangrijk! Je hoeft je dus niet op een specifiek moment aan te melden, maar wel binnen de vooropgestelde periode van 19/12 t.e.m. 3/1. Hiermee willen we iedereen evenveel kansen geven om mee op kamp te gaan en willen we ouders heel wat ‘inschrijvingsstress’ besparen. Het maakt niets uit of je je bv. de eerste of vijfde dag aanmeldt.
  • Meerdere keren aanmelden voor de vakantie is niet nodig. Dit heeft geen invloed op jouw kansen en bezorgt ons veel extra werk. We vragen je dus met aandrang maar 1 keer in te schrijven.
  • Na je aanmelding verschijnt er een bevestigingsscherm. Als je dit te zien krijgt, dan hebben we jouw aanmelding ontvangen. Krijg je dit niet, neem dan contact met ons op.

Indien er méér dan 15 kinderen per kamp aangemeld werden, zal aan de hand van een loting met de computer (op 13/01) bepaald worden wie mee kan. Wij gaan in deze periode eveneens na of u aan de inschrijvings-voorwaarden voldoet. Na 13/01 ontvangt u van Afya een mail met al dan niet de bevestiging van inschrijving.

Inschrijvingen vanaf 13 januari worden verwerkt volgens chronologie van inschrijven.

Eén à twee weken na bevestiging van inschrijven ontvangt u, eveneens per mail, een uitnodiging tot betaling en een vragenlijst ivm uw kind. Je krijgt veertien dagen de tijd om de betaling en de inlichtingenfiche in orde te brengen. Doe je dit niet binnen die termijn, dan vervalt jouw plaats.

Online inschrijven

Voor het Move&More-kamp en het Buitengewoon avonturenkamp in samenwerking met Sport Vlaanderen:

Inschrijven kan enkel online via de inschrijvingspagina van Sport Vlaanderen. Het volledige kampaanbod van Sport Vlaanderen staat vanaf 24 december 2020 online. De inschrijvingen worden geopend:

  • op 5 januari 2021 om 10u voor het Buitengewoon Avonturenkamp in Hofstade
  • op 7 januari 2021 om 10u voor Move & More kamp in Gent.

Indien u wenst in te schrijven voor een sportkamp, raden we u aan om op de website van Sport Vlaanderen vóór 5 januari 2021 een profiel aan te maken en de inschrijvingsprocedure na te lezen.

Na uw inschrijving controleren wij binnen de 10 dagen of u aan de inschrijvingsvoorwaarden voldoet. Daarna ontvangt u van Sport Vlaanderen een definitieve bevestiging van inschrijving per mail, alsook een vragenlijst ivm uw kind.

Bevestiging

Nadat we je betaling en de ingevulde vragenlijst verwerkt hebben, krijg je een schriftelijke bevestiging. Dat wil zeggen dat je officieel ingeschreven bent.

Huisbezoek

Tussen de schriftelijke bevestiging en ten laatste 1 maand voor de aanvrang van het kamp, neemt één van onze begeleiders telefonisch contact met je op om een huisbezoek vast te leggen. Tijdens dit gesprek kan uw zoon/dochter kennismaken met één van zijn begeleiders en kan je als ouder aangeven welke ondersteuningsnoden jouw kind heeft.

Specifieke info over je kamp

Ten laatste een maand voor de startdatum van je kamp krijg je een infomail of –brief met alle praktische informatie.